Ha az aranyat érő májusi eső eleredne… - új könyveink esős időre és ragyogó napsütésre

Tovább

Legújabb szakkönyveink különböző történelmi korokat járnak körbe. Olvashatnak John Fitzgerald Kennedyről - a háborús hősről, a szabadság és demokrácia ifjú bajnokáról, Amerika mitikus államférfijáról -, Anna Politkovszkajától – az egyik legbátrabb orosz újságírótól, akit 2006 őszén bárgyilkos lőtt le Moszkvában -, Mengeléről – aki a náci rezsim gonoszságának szimbóluma lett a II. világháború után -, valamint II. Erzsébet és húga, Margit kapcsolatáról.

Szépirodalmi könyveink körét is több kötettel gyarapítottuk – Fábián Janka legújabb kisregénye az 1838-as pesti árvíz történetét járja körbe, mely sokak életét romba döntötte. Lackfi János újabb jóéjtpuszijai ismét arra bíztatnak bennünket, hogy ne ússzuk meg olcsón, éljünk teljes szívvel, mohón Isten jelenlétében. A költészet szerelmesei Petőfi Sándor verseiben merülhetnek el két legfrissebb kötetünk olvasásakor.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A könnyebb olvasmányok kedvelői választhatnak, válogathatnak kínálatunkból modern romantikus történeteket:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

- történelmi témájú regényeket:

Tovább
Tovább
Tovább

De azok se csüggedjenek, akik az izgalmakat és a borzongást szeretik, mert új könyveink között krimik és thrillerek is egyaránt megtalálhatóak:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Gyerekeknek szóló ajánlatunkat is érdemes átnézni. Itt tekinthetik meg.

Minden kedves olvasót szeretettel várunk!