Ha már fárasztóak a tavaszi munkálatok, pihenjenek új könyveink társaságában

Tovább

Ki ne ismerné Gyomaendrődön Szujó Zoltánt, akinek neve mára egybeforrott a Forma-1 világával. Zoli az évek alatt szerzett élményeit, történeteit foglalta össze most megjelenő könyvében.

Tovább

Új könyveink között akad csemege a vadászat hódolói, valamint a történelem szerelmesei számára. Olvashatnak különböző főnemesi családok történetéről, fellapozhatják két jelentős uralkodónk – Hunyadi Mátyás és Szent László – emlékkönyveit.

Tovább

Szépirodalmi könyveink körét novellás- és verseskötetekkel is gyarapítottuk – Grecsó Krisztián történeteiben mindig ott kísért a kíméletlen együttérzés, Borbély Szilárd kötete pedig egy jelentős költői életmű súlyos záróköve. Mindemellett remek regények is kerültek polcainkra – Péterfy Gergely rendhagyó szerelmi története és Marliynne Robinson két remekműve is.

Akik a tavaszi napsütés hatására könnyedebb olvasmányokat választanának, válogathatnak kínálatunkból modern romantikus történeteket:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

- történelmi témájú regényeket:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

De azok se csüggedjenek, akik az izgalmakat és a borzongást szeretik, mert új könyveink között krimik és thrillerek is egyaránt megtalálhatóak:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Gyerekeknek szóló ajánlatunkat is érdemes átnézni. Itt tekinthetik meg.
Minden kedves olvasót szeretettel várunk!