A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

A májusi könyveső ezernyi kalandot ígér

Tovább

Több sorozattal gazdagodott mesetárunk. A Mágikus állatok iskolája című sorozat kötetei ideális olvasmányokat kínálnak az olvasók számára: önálló, izgalmas történetek, nagy betűk, rövid sorok, sok színes kép és rejtvények. A Bagolynapló-sorozatot azoknak a kislányoknak ajánljuk, aki szeretik az állatokról és a barátságról szóló történeteket. A Pagony szerzői – Bartos Erika, Berg Judit, Bendl Vera, Bán Zsófia és mások – az apróbbak számára gyűjtik össze kedvenc meséinket és mesehőseinket. Pipp és Polli legújabb kalandjai pedig a legkisebbek mindennapjaira és kicsinek tűnő, de komoly konfliktusaira fókuszálnak.
Mindemellett számos izgalmas, hétköznapi, varázslatos, tanulságos, vigasztaló, megnyugtató, vicces, tündéri, bátorító, különleges – egyszóval sokféle mese vár benneteket gyermekbirodalmunk polcain.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A nagyobbakat is lebilincselő történetekkel teli kötetek várják. Legújabb könyveink társaságában megismerkedhettek néhány csirkefogóval, Gonival, egy ördögi kölyökkel, Mikával, az egérrel, Dominikával, aki komoly kalamajkába keveredik hazugságai miatt, Gavarinnal, aki kutyája és macskája társaságában az űrbe kapitulál, Emmával, aki nem mindennapi kalandokba keveredik, amikor egy titkokkal teli, új házba költöznek.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Ha valaki inkább az érdekességek világában merülne el, ő se csüggedjen! Új könyveink segítenek megismerkedni a lélek működésével, különböző fizika és szellemi foglalkozásokkal, a fák és méhek titkos életével, a cirkusz világával, vagy épp a világ nagy folyóival.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Szeretettel várunk Benneteket és mindenkinek jó olvasást kívánunk!