A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

Ahhoz, hogy formában tartástok mAG(Y)ATOKAT, gyertek és olvassatok a nyári szünetben is!

Tovább

Mesekönyveink júliusban is kölcsönzésre csábítanak. Berg Judit Lengemeséi, Tatu és Patu vonatos utazása vagy a sárkányt bőszen kutató, de sehol sem találó rettenthetetlen lovag meséje - mind izgalmas kalandokat ígérnek.

Mindemellett olvashattok az évszakok körforgásáról, változásáról a nyári napforduló ünnepéről, a Szent Iván-éjről és megismerhetitek a Trójai háború történetét a ló szemszögéből.

Szépirodalmi olvasmányaink sorát a Csend apó titokzatos kertjét bemutató könyv nyitja meg, melyben számos – az olvasónak szóló - agyafúrt kérdés és logikai feladvány teszi izgalmassá a barangolást. A sort több kortárs író - Dániel András, Fiala Borcsa és Kertész Erzsi - legújabb kötetei folytatják, de találnak friss köteteket azok is, akik Geronimo vagy Tea Stilton sorozatának rajongói.

Tovább
Tovább
Tovább

Szakkönyveink tökéletes társak lehetnek a nyári vakáció bármely helyszínén – olvashattok a világ legszebb nemzeti parjkairól, Magyarország legszebb természeti és épített örökségéről, a Kihalt állatok atlaszában megelevenednek előttetek a kék bolygó örökre elvesztett élőlényei, a Mókás, gyors & egyszerű című vidám és színes receptgyűjtemény pedig segít abban, hogy néha ti varázsoljatok ételt az asztalra vagy rágcsálni valót a közös társasjátékozáshoz, vagy épp pancsoláshoz.

Tovább
Tovább
Tovább

Szeretettel várunk Benneteket! Gyertek és kölcsönözzetek!
 Mindenkinek jó olvasást kívánunk!