Novemberi könyvajánló (2019)

Tovább

Beköszöntött a hosszú esték időszaka, jó időtöltés lehet minden korosztály számára az olvasás. Több új könyv írója boncolgatja az emberi lélek és emlékezet mélységeit. Az Ókút az elsüllyedt, de soha el ne temetett gyermekkor könyve. Szabó Magda páratlan érzékletességgel idézi meg gyermekévei színtereit és meghatározó szereplőit. Finy Petra legújabb könyvéből a főhős, Marlenka és családjának identitástörténete, útkeresése tárul fel az olvasó előtt. Az Agathe című könyvben egy pszichoterapeuta kényszerül önvizsgálatra és a saját félelmeivel való szembenézésre.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A környezettudatos életmód megvalósításához ad segítséget néhány könyvünk, de megismerkedhetnek Bálint gazdával, a százéves kertésszel és David Attenborough egzotikus utazásaival is. A Guinness rekordok legújabb könyve mellett a Kádár-korszakot bemutató Majtényi György kötet is megérkezett.

Tovább
Tovább
Tovább

 

Népszerű szerzőink, Fábián Janka, Fejős Éva, Joanne Harris, Mary Jo Putney és Johanna Lindsey könyvei mellett további modern, romantikus regényeket találnak új könyveink között:
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A krimik, thrillerek, izgalmas bűnügyi történetek kedvelőinek is bőséges a kínálat:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Tini olvasóink biztosan szeretni fogják Az egydolláros ló című sorozatot. Képregény formájában is elérhető a Twilight-Alkonyat, és megérkeztek Berg Judit: Az őrzők és Leiner Laura: Emlékezz rám című kötetei is.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Szülőnek lenni nem könnyű feladat. A pszichológiával, gyermekek nevelésével, személyiségük harmonikus fejlesztésével kapcsolatos legfrissebb szak-és mesekönyveket a Tudatos Szülők könyvespolcán találják.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A gyermekeknek szóló ajánlatainkat itt olvashatják.