Véget ért a Fiesta – Utolsó sorsolások

fiesta plakat smVéget ért az Internet Fiesta rendezvény sorozat. Az idén is igyekeztünk változatos érdekes programokat kínálni:
Levéltárak távolról, otthonról – Dr. Erdész Ádám, a Békés Megyei Levéltár igazgatója, előadását nagyon élvezték felnőttek és gyerekek egyaránt.
A könyvtár előadásaival: Okosodj a Neten illetve Képeslapok honlapunkon és a neten, reméljük felkeltettük ifjú látogatóink figyelmét is arra, hogy milyen sok okosságot is megtalálhatnak az interneten keresztül.
Kiállításaink: Az én városom Gyoma- Juhos Sándor kiállítása, A Körös partján- Balog Lajos fotókiállítása sok örömet szereztek látogatóinknak.
Örülünk, hogy sokan részt vettek játékainkon: Totó játék mindkét honlapunkon, A Nap kérdése mindkét honlapunkon. Reméljük, hogy a következő nagy akciónk: Októberi Könyvtári Napok is legalább ilyen sikeres lesz, bízunk az Önök érdeklődő közreműködésében. Véleményüket, javaslataikat szívesen fogadjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkön.
Képek a Galériában.

A 2016. március 24-i rejtvényünkre helyes megfejtése a következő volt: 17. éve rendeznek Internet Fiestát.
A helyes megfejtést beküldők közül a szerencse Farkas Katalinnak kedvezett. Gratulálunk!

Minden nyeremény átvehető a könyvtárban 2016. március 29-től.

03 24 megfejtes felnott

 

03 24 sorsolas

 

A 2016. március 24-i gyermek honlapi rejtvényünkre helyes megfejtése a következő volt: Neil Armstrong és Edwin Aldrin. Helyes megfejtés sajnos nem érkezett.

 

03 24 megfejtes gyerek

 

Minden nyeremény átvehető a könyvtárban 2016. március 29-től.

Totó játékunk eredménye:
- a gyermek honlapon játszható totóra helyes megfejtést küldtek be:
Samu Hédi, Szrnka Zorán, Mahovics Gergő, Dinya Zoltán, Szrnka Berzsián, Nagy Milán. Gratulálunk!
- a felnőtt honlapon játszható totóra helyes megfejtést küldtek be: Dinya Lívia, Giricz Klára, Gellainé Nagy Erzsébet és Frey Mihály. Gratulálunk!

 

Minden nyeremény átvehető a könyvtárban 2016. március 29-től.