Cím: | Fermentáljunk! |
Kategória: | 2022.09.10. (F) |
BookID: | 4507 |
Szerző: | Simonsson, Åsa |
ISBN-10(13): | 9786155767050 |
Szakjelzet: | 641 S 62 |
Lelőhely: | fnszak |
Number of pages: | 0 |
Nyelv: | magyar |
Price: | 0.00 |
Rating: | |
Borító kép: | |
Leírás: |
A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban. Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja. |