Cím: | Csokoládé |
Kategória: | 2022.07.08. (F) |
BookID: | 4318 |
Szerző: | Ferrandi, Paris |
ISBN-10(13): | 9789635821709 |
Szakjelzet: | 663 C 76 |
Lelőhely: | fnszak |
Number of pages: | 0 |
Nyelv: | magyar |
Price: | 0.00 |
Rating: | |
Borító kép: | |
Leírás: |
A Csokoládéban mindent megtalálunk, amire a csokoládés desszertek megalkotásához szükségünk lehet. Az alapanyagok és különféle eszközök bemutatásán túl részletes, fényképekkel illusztrált útmutatóból ismerhetjük meg a temperálás, a ganache és egyéb csokoládékrémek, a csokoládés teasütemények, a bonbonok és pralinék, valamint a csokoládéalapú díszítések (forgács, csipke) elkészítésének mikéntjét. A könyv második felében található receptek könnyen kivitelezhetők a korábban bemutatott technikák felhasználásával. Ne legyen többé kérdés, mivel ajándékozzuk meg szeretteinket! A végtelenségig variálható, esztétikus és mennyei bonbonok, a krémes és díszes csokoládétorták, valamint a zamatos croissant-ok egészen biztosan sikert aratnak, akár cukrászüzemben, akár otthon készítjük el. |