Cím: | Szuvidálás könnyedén |
Kategória: | 2021.11.08. (F) |
BookID: | 3471 |
Szerző: | Copeling, Carey |
ISBN-10(13): | 9789634479871 |
Szakjelzet: | 641 C 28 |
Lelőhely: | fnszak |
Number of pages: | 0 |
Nyelv: | magyar |
Price: | 0.00 |
Rating: | |
Borító kép: | |
Leírás: |
Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat. A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt. |