Hűsítő könyvek a forró nyári napokra

Tovább

Hartay Csaba új kötetében a gyerekkor ikonikus helyszínei, történetei, csínytevései elevenednek meg egy felnőtt férfi emlékein keresztül. A 80-as, 90-es évek világa, a trabantos vidéki kirándulások, a diszkó, a Depeche Mode és a boroskóla egy generáció közös életérzésének lenyomatai. A szerző konklúziója lerombolja a nosztalgia sokszor közhelyes paneleit, a gyerekkor örökké tart - és utána még legalább egy nyáron át.
 
Krusovszky Dénes regénye olyan kérdésekre keresi a választ, mint hogy „Hogyan lehet egy észszerűtlenül működő világban észszerűen viselkedni? Egy széthulló társadalomban, széteső családban megőrizni a józan eszünket?”
Ordas Iván: Hadik András – A királynő tábornagya című rendkívül érdekes, izgalmas és tanulságos regényes történelmi életrajz. Hadik András budai várbeli lovas szobra az ország egyik legszebb katonaemlékműve, de félő, hogy sokan nem tudják, kinek az emlékére emelték. Ezt a hiányt pótolja ez a mű.

Beh Mariann kertjében egyedülálló módon kezdte el megmutatni a fűszer- és gyógynövények, vadon termő ehető növények és ehető virágok felhasználásának sokszínűségét. A kert konyhája című könyvében mesél az ehető növények termesztéséről, gyűjtéséről, feldolgozásáról, ír saját pestójáról, herbateáiról, és megosztja a négy évszak alapanyagaiból készült 48 receptjét is.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Természetesen júliusban is számos újdonsággal várjuk a szórakoztató művek kedvelőit.
Új könyveink, melyek fókuszában a romantika, ármány, szerelem, románc, cselszövés, hűtlenség áll: 

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Hátborzongató, félelemkeltő, ijesztő és vérfagyasztó könyvújdonságaink:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Gyerekeknek szóló ajánlatunkat itt tekinthetik meg.
Minden kedves olvasót szeretettel várunk!