Téli könyvajánló a hosszú téli estékre

Tovább

Knausgard az Évszakok című sorozatában különböző történeteken keresztül mutatja be a világ szépségeit és nehézségeit. Móricz Zsigmond Míg új a szerelem című regénye a test hatalmáról, férfi és nő kényszerű szerepeiről, magánélet és alkotómunka szövevényeiről mesél. Szépirodalmi könyveink sorát Térey János a kortárs magyar költészet kiemelkedő alkotójának kötetei is bővítik.

Szakkönyveink fókuszában a ma egymást váltó krízishelyzetek okozta lelki problémák, a bizonytalanság érzése és mindezek ránk, illetve az emberi kapcsolatokra gyakorolt hatásai állnak. Dr. Bagdy Emőke, Dr. Csernus Imre, Dr. Máté Gábor könyvei ilyen aktuális problémákat - önbecsapás, figyelemzavar, hiperaktivitás, a kortársak szerepe a gyerekek életében, a népesség általános egészségi állapotának romlása és a különböző függőségek lelki okai - járnak körbe.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

 

 

 

 

 

 

Szórakoztató könyveink között most is minden olvasni szerető látogatónk találhat kedvére valót. Olvashatnak rejtélyekről, hidegvérű összeesküvésekről, rivalizálásról, borzongásról, izgalmas nyomozásokról, rég elfeledd családi titkokról, sorsdöntő találkozásokról, rejtélyes vagy épp bizarr halálesetekről, gyilkosságokról, irigységről és árulásról, válásokról – újra egymásra találásokról…

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A gyerekeknek szóló ajánlót itt nézhetik meg.