Vintage Dolls Akusztik koncert

vintage dolls akusztik sm Gyomaendrődi Zenebarátok Kamarakórus Alapítvány ajándék koncerttel kedveskedett a város zeneszerető közönsége számára, melynek helyszínéül könyvtárunkat választották.
A Vintage Dolls énekes trió és kísérőzenekara az 1930-as és ’40-es évek híres amerikai többszólamú dalait, valamint a múlt század Magyarországának ismerősen csengő slágereit hozta el a hallgatóság számára. Előadásuk által ezt a régi, már-már elfeledett időszakot, zenei világot idézték meg a korra jellemző megjelenésbeli elemekkel ötvözve. A dalok – a Vintage Dolls-ra jellemző – három szólamú vokál átiratait Munkácsy Eszter készítette.
A jóhangulatú esten nem csak a hölgyek énekeltek. Műsoruk annyira magával ragadó volt, hogy egy-egy számba a közönség is becsatlakozott – vagy énekkel, vagy a most hiányzó ritmusszekciót helyettesítő csettintéssel, lábdobogással.
A csapatot ragyogó, nemzetközileg is elismert énekesnők - Munkácsy Eszter, Nagy Lili és Szász Ágnes -, valamint virtuóz zenészek Bögöthy Ádám (nagybőgő), Szabó Illés (gitár) - alkotják.
A remek, fiatal, tehetséges művészek nagyszerű koncertet adtak, amely nagy sikert aratott a közönségnél. Köszönjük az alapítványnak a lehetőséget és a kitűnő programot.

Képek a Galériában