Öveket bekapcsolni -Történetek a boxutcából Szujó Zoltán könyvének bemutatója

szujo zoltan tortenetek a box utcabol smSzujó Zoltán most megjelent, friss könyvének bemutatójával ismét egy jóhangulatú estével gazdagodhattunk. Sokan vártuk ezt a beszélgetést, és bevezetőjében Zoli is elmondta - ő legalább ennyire izgatottan készült az itthoni bemutatóra. Könyvében több mint két évtizedes sportriporteri pályafutásának legemlékezetesebb pillanatait gyűjtötte össze.
Az est során nemcsak mint médiaszemélyiség, Forma-1-es szakértő beszélt a hallgatóságnak, kalandos, sokszor vicces, olykor viszont izzasztó helyzeteket bemutató élményeiről, visszaemlékezéseiről, hanem úgy is, mint magánember. Történeteiben többször utalt arra, hogy az irigylésre méltó szakkommentátori élet - a sportágra jellemző siker, pénz, csillogás mellett - többször mentálisan, fizikálisan vagy épp érzelmileg jelentett számára kihívást.

A beszélgetés végén a közönség vált Zoli beszélgetőpartnerévé. Több olyan kérdést is kapott, melyekből újabb beszélgetőestek is kerekedhettek volna – köszönhetően a Zoli számára is izgalmas témáknak, és rendkívül élvezetes előadói stílusának. Az est dedikálással zárult.

Képek a Galériában