Karácsonyi készülődés könyvekkel

Olvasóink körében nagy népszerűségnek örvendenek a Helyi érték polcon megtalálható könyveink, melynek köre most újabb kötettel bővült. A Bethlen Gábor Alapítvány gondozásában megjelent a „Vadászatok régen és ma – vadászatok Gyomaendrődön” című könyv. A Gubucz József által szerkesztett szép kiállítású, keménykötésű, fotókkal gazdagon illusztrált könyv rávilágít arra, hogy a mai kor vadászata nem hasonlítható össze az egykori, létfenntartást biztosító vagy a későbbi, elsősorban látványosságot szolgáló vadűzéseivel.

Emellett újabb könyváradattal szeretnénk hozzájárulni a karácsonyra való készülődéshez, az ünnepek alatti feltöltődéshez, pihenéshez.
Szakács- és süteményes könyveink az ünnepi menü tervezésében és elkészítésében adhatnak ötleteket. A kötetekben szereplő receptek között biztosan mindenki talál majd olyan nyerő ötletet, mellyel elkápráztathatja vendégeit. A Babakonyha – Csecsemőkortól kisgyerekkorig című könyvünk segítségével a legapróbbak számára is ínycsiklandó menüt kínálhatunk. 

Szakkönyveink fókuszában főként a babavárás – Az a kilenc hónap -, a szülővé válás, a „nagy találkozásra” való felkészülés áll, de olvashatunk Bodrogi Gyula vadászhistóriáról, Matthew McConaughey életének akadálypályájáról, valamint II. Erzsébet királynőről, a brit történelem leghosszabbb ideig trónon lévő uralkodójáról.

Nem maradnak olvasnivaló nélkül az izgalmas olvasmányok kedvelői sem. Joy Ellis írónő, valamint Ken Follett és Stephen King könyvei garantáltan lebilincselő történeteket tartogatnak.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A gyereknek szóló ajánlást is tekintsék meg!