Ismerkedjenek meg új katalógusunkkal

uj katalogus

A TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00313 azonosító számú Eszközbeszerzés, infrastrukturális fejlesztés a Nekem szülőhazám: helyi hagyományőrzés a Határ Győző Városi Könyvtárban című programsorozat megvalósításához kapcsolódóan elnevezésű pályázat segítségével vásároltunk új, integrált könyvtárkezelő programot. Emiatt katalógusunk is megújult, amelyet a felső menüsorban a Katalógus gombra kattintva érhetnek el. Keressenek benne, ismerkedjenek az új lehetőségekkel. A katalógus előnye többek között, hogy képes lehetőséget is kínál az új könyvek megismerésére. A példányadatoknál láthatják, hogy egy-egy könyv elérhető-e, kölcsönözhető-e. Amikor majd újra járhatnak könyvtárba, a személyes adataik megadásánál lehetőség lesz jelszó beállításra, így az új könyveket otthonról is előjegyezhetik, lehetőségük lesz lefoglalni (félre tenni) is egy-egy könyvet.
Ha beírnak egy címet, és van találat, a részletekre kattintva látható, hogy az adott könyv merre található a könyvtárban. A példány adat mellett található zöld csík azt jelzi, hogy a könyv kölcsönözhető. Ha piros csíkot látnak ott, a könyv lehet feldolgozás alatt (később lesz kölcsönözhető), vagy kölcsönzésben van valakinél. (Ilyen esetben lesz lehetőség az előjegyzésre, vagy a foglalásra.)
Ha kérdésük van a katalógushasználattal kapcsolatban, akkor forduljanak hozzánk email-ben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jó böngészést, keresgélést, sikeres találatokat kívánunk!