Fermentáljunk!

Cím:      Fermentáljunk!
Kategória:      2022.09.10. (F)
BookID:      4507
Szerző:      Simonsson, Åsa
ISBN-10(13):      9786155767050
Szakjelzet:      641 S 62
Lelőhely:      fnszak
Number of pages:      0
Nyelv:      magyar
Price:      0.00
Rating:      0 
Borító kép:      cover
Leírás:     

A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban. Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja.

Book Library, by OrdaSoft!