Szuvidálás könnyedén

Cím:      Szuvidálás könnyedén
Kategória:      2021.11.08. (F)
BookID:      3471
Szerző:      Copeling, Carey
ISBN-10(13):      9789634479871
Szakjelzet:      641 C 28
Lelőhely:      fnszak
Number of pages:      0
Nyelv:      magyar
Price:      0.00
Rating:      0 
Borító kép:      cover
Leírás:     

Sokan vágyunk arra, hogy otthonunkban is éppolyan omlós, illatos, szaftos hússzeleteket, roppanós, élénk színű, zamatos zöldségeket és krémes desszerteket fogyaszthassunk, mint egy remek étteremben, és a szuvidálás révén ezt valóra is válthatjuk. A sous vide technika segítségével nap mint nap izgalmas fogásokkal örvendeztethetjük meg magunkat és szeretteinket. A Szuvidálás könnyedén változatos ételekkel bővíti a már jól bevált receptjeink körét; segítségével a mindennapokban is alkalmazhatjuk ezt a csodálatos főzési technológiát, amellyel a legkíméletesebben és legízletesebben készíthetjük el tápláló fogásainkat. A receptkönyv gyakorlatias tanácsokkal, titkos praktikákkal, valamint a szuvidálás technikájának átfogó bemutatásával nyújt segítséget kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Book Library, by OrdaSoft!