Könyvajánló júniusra - 2024

Végre itt a nyár és vele együtt a tanév vége is! Viszlát reggeli kapkodás, leckeírás, dolgozat! Isten hozott szünidő! A nyári szünetre való ráhangolódásban és a megsokszorozódott szabad idő eltöltésében segíthetnek legújabb könyveink is.

 

 

petőfi a sztár
Ha még mindig a tananyaggal van tele a fejed, ez a könyv segíthet egy kicsit más szemszögből látni azt. Miklya Luzsányi Mónika gazdagon illusztrált könyve új megvilágításba helyezi a kétszáz éve született költőt. Mindenki számára izgalmas olvasmányként követhetjük nyomon Petőfi Sándor kalandos életútját.

 

rókazsolt a margitszigeten
Aki inkább strandolna, az tartson Rókazsolttal! Ő egy róka, aki a Palatinus strandon lakik. Óriási föld alatti barlangban él, és időnként kutyának álcázva előmerészkedik. Így ismerkedik meg a két kislánnyal, Jolival és Sárival, akikkel rengeteg kalandba keveredik.

 

Ha szívesebben töltenéd az idődet az erdőben, akkor tarts Villővel, aki egy egész erdőt örökölt, meg egy düledező viskót, egy mágikus könyvet, és mindenekelőtt a saját boszorkányerejét is átruházta a lányra. A titokzatos varázserdő Örökség című részében megtudod, mihez kezd ezekkel Villő. Ha egy időutazós küldetés közelebb áll hozzád, akkor legyél Tamikó és Cseng társa a Titkos küldetés a dinók földjén című kalandban. Sherlocco pedig Cindon rejtélyes városába hív izgalmas nyomozásra a Pofonegyszerű, Stilton!-ban. És hogy mit csinál Edwin, amikor megtudja, hogy meg kell küzdenie egy szörnnyel? Megtudod a Tutkeráj király és a bősz bestiából.

További új könyveink

első sakk könyvem német autómárkák vigyél haza erdők a nagyvilágban villamos a remíztől a hurokvágányig
holdfény őrei hihetetlen teremtmények titokzatos varázserdő bájital nagy dinoszauruszkalamajka vidrák éneke

 

A mesék rajongóinak ajánljuk:

csiga és a bálna 80 nap alatt a föld körül ha a zsiráfok zsúfolt házikó