Cím: | Főzőskönyv - Írások főzésről és evésről |
Kategória: | 2021.01.20. (F) |
BookID: | 2763 |
Szerző: | Dragomán György |
ISBN-10(13): | 9789631438642 |
Szakjelzet: | H 45 |
Lelőhely: | fnszép |
Number of pages: | 0 |
Nyelv: | Not specified |
Price: | 0.00 |
Rating: | |
Borító kép: | |
Leírás: |
Dragomán György szenvedélyes író és szakács, az otthoni kenyérsütés és a nagy családi főzések propagátora, régi és új ételek őrzője és megalkotója, receptek lelkes egyszerűsítője és kíváncsi bonyolítója. A Főzőskönyv praktikus és roppant élvezetes társ a konyhában a reggelitől az ebéden át a vacsorákig, és közben mindenféle hasznos és haszontalan dolgot is megtanulhatunk a lezajló folyamatokról. A laktobacilusok és a vadélesztőtörzsek szimbiózisa éppúgy tárgya e könyvnek, mint a karamell változatai, a különleges konyhai eszközök leírása, vagy a szakértői, baráti és családi viták a "legjobb" megoldásokról, és persze az éhes tizenévesek is szóba kerülnek a sült krumpli, a rántott hús és a pizza hatékony elkészítésének módszereinél. |