A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5550 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 9 - 17
Szombat:         9 - 12

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

INTERNET FIESTA -2021

internet fiesta plakat sm22. éve annak, hogy márciusban a könyvtárak csatlakoznak az országos akcióhoz és az Internet Fiesta programokat valósítanak meg. Az első Fiesta óta az internet mindennapjaink részévé vált. Ma már a rendezvények célja a digitális írástudás terjesztése és az internet felhasználási lehetőségeinek minél szélesebb körű bemutatása. Ebben az évben ismét a virtuális térbe kényszerülünk, és kevés programot tudunk kínálni.

Egy virtuális fotókiállítással szeretnénk megmutatni Nektek, hogy milyen is volt a régi Gyoma. A fotókat itt láthatjátok.

Néhány totójátékkal is készültünk, hogy ismét játszhassatok velünk. Gyerekek és felnőttek egyaránt találnak játéklehetőséget honlapunkon. Játszatok velünk, legyen szerencsétek és nyerjetek! A totókat a linkre kattintva tölthetitek ki. A bátrabbak a felnőttek totójával is megpróbálkozhatnak.

 Gyereknek  Felnőtteknek
 Eleven örökség - totójáték  Települési Értéktár
 A Hónap Ajánlata  Népi építészet és népi kultúra
 Zöld totó gyerekeknek Jól ismerem a könyvtárat?

A megfejtéseket 2021. április 6-ig várjuk. Eredményhirdetés április 9-én. Figyeljétek honlapunkat, hogy nyertetek-e! Ismét kis ajándékok várnak a szerencsésekre!