A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

Októberi könyvajánló (2018)

A legkisebbek figyelmébe ajánljuk szép, színes mesekönyveinket. Nézzétek meg Bartos Erika új könyveit, és ismerjétek meg Alfonz, a tücsök és Lili, a rózsabogár kedvenc játékait és szokásait. A Szivárványos lapozó köteteiben kedves állatok történeteit találjátok. A kicsi béka, elefánt, maci és süni kalandjait kedves rajzok teszik látványosabbá. Ha traktort, tűzoltó autót, markolót szeretnél látni, vedd kézbe Járművek nagy könyvét.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A már olvasni tudó gyermekeknek ajánljuk a Történetek a pónikról és a Hihetetlen család 2. című könyveket, de aki kíváncsi a világra, azt is megtudhatja, Mi történik a szeméttel? 

Tovább
Tovább
Tovább

Van egy különleges hely a világban, ez a Winterstein iskola, ahol titokzatos dolgok történnek. Akinek szerencséje van, életre szóló barátra lel egy-egy mágikus állat személyében. És innentől kezdetét veszik a különös történetek, amit a Mágikus állatok iskolája című sorozat egyes köteteiből ismerhetsz meg.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Olvashatsz még a különc varázslóról és arról, hogy Vajvári J. Samu miért szeretne Igazán Nemes Lovag lenni és mit kell tennie ennek érdekében?

Tovább
Tovább
Tovább