Júniusi könyvajánló (2019)

Tovább a könyvhöz

A közelmúltban Grecsó Krisztiánnal találkozhattak olvasóink könyvtárunkban. Legújabb, Vera című kötete már kölcsönözhető. Vendégünk volt Pálffy Géza is, aki a Magyar Szent Koronáról tartott előadást, mostani ajánlónkban A Szent Korona Sopronban – Nemzeti kincsünk soproni emlékhelyei című olvasmányos, sok képpel illusztrált könyve szerepel. Moldova György Előttünk az özönvíz című könyve a szerző öt szatirikus írását tartalmazza. Igazi irodalmi csemege a Szendrei Júlia összes verse című könyv. Petőfi felesége maga is írt, a kötetben szereplő nagyrészt publikálatlan versei és a hozzájuk kapcsolódó kísérőtanulmány segít megismerni és újraértelmezni életét. 

Ismeretterjesztő könyveink között most is sok érdekességet találnak. Így lettem címen jelent meg Michelle Obama, az Amerikai Egyesült Államok egykori first ladyjének önéletrajzi könyve. A jó ügyek mellé álló, népszerű, stílusos elnökfeleség könyve nagy érdeklődésre tarthat számot olvasóink körében. Magával ragadó és hasznos olvasmány Zacher Gábor legújabb munkája, A Zacher 2.0 – Mindennapi függőségeink című könyve.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A szórakoztató művekből is bőséges a kínálat, több népszerű szerzőtől – Bauer Barbara, Jennifer Ashley, David Baldacci, Lisa Kleypas és Ian McEwan – érkeztek könyvek. A romantikus könyvek mellett megtalálják Koltay Róbert Sose halok meg? Az első 75 című könyvét is. A népszerű színművésszel és a kötet szerkesztőjével néhány hete találkozhattak olvasóink.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Igazi szenzáció Az elnök eltűnt című könyv, melynek szerzői Bill Clinton és James Patterson. Az izgalmakat kedvelők feltétlen olvassák el a Jóbarát című vérfagyasztó pszichológiai trillert.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A fantasy irodalmából Ed McDonald Éjszárny és Hollóvér című könyveit ajánljuk, és megérkezett Az éjszaka hercege sorozat első két kötete is.

Tovább
Tovább
Tovább

Tini olvasóink figyelmébe ajánljuk Zakály Viki Egyszeregy és Egyszercsak című köteteit. Alexandra Bracken könyveinek szereplői különleges képességű fiatalok, így történeteik is különlegesek, Sötét hajnal és Sötét örökség címen olvashatók.

Tovább
Tovább
Tovább

Nézze meg gyermekeknek szóló ajánlatainkat! Itt találja őket.