Februári könyvajánló (2018)

Négy kiváló író: Balázsy Panna, Kalapos Éva, Lakatos Levente és Szabó T. Anna egy-egy kisregényét olvashatják a Szívek dallama című könyvben. 
 
Závada Péter első verseskötetében a budapesti betonrengeteg zabolátlan nyelve és a magyar költészet legjobb hagyományai találkoznak. A kötet címe: Ahol megszakad.


Alice Munróról azt tartják, hogy az emberi szív minden rezdülésének hangot tud adni. Elbeszélésében Juliet utazása éppoly különleges, meglepő és rendkívüli, mint az élet maga. 

 

 

 

 

Szakkönyveink az ismeretek sokszínű metszetét mutatják be. Az érdeklődők találhatnak pszichológiával, óind vallásfilozófiával foglalkozó könyvet. Utazást tehetnek a Körös-völgyi vadvizek világában. A könyv érdekessége, hogy szerzője helyi: Deli Tamás biológus, aki nagyszerű előadást tartott könyvtárunkban az OKN ideje alatt. Megjelent a legújabb Guiness rekordok könyve. A történelem kedvelői Kézai Simon Magyar Krónikáját olvashatják.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A régmúlt idők történetei elevenednek meg ezeknek a könyveknek a lapjain:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A modern időkben is tovább él a romantika. Sokféle emberi kapcsolat bontakozik ki a következő kötetekben:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A témák: gyermekrablás, eltűnt személyek, kötelességtudó állampolgár, az anya vétke, nyugalomba vonult rendőrnyomozó. 
Az eredmény: feszültséggel teli történetek, nyomozások, sötét és fenyegető fordulatok

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A fantasy kedvelői egy új sorozat szereplőivel ismerkedhetnek meg a "Nevermore" az "Enshadowed" és az "Oblivion" kötetekben. Az Álomdalok remekbe szabott írásaiban megtalálható minden, ami miatt olvasók tízmilliói rajonganak George R. R. Martin történeteiért.

Tini olvasóink az alábbi könyveket olvashatják:

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Tekintsék meg gyermekkönyveinket is!