Közönségtalálkozó dr. Farksinszki Ildikóval

Kategória
Előadások
Dátum:
2018-06-01 17:00
A római jogtól a habkártyáig… avagy hogyan kerül a jogászdoktor kezébe a tepsi és a tortalapát  ?

A Határ Győző Városi Könyvtár szeretettel meghívja Önt és kedves ismerőseit közönségtalálkozójára, ahol vendégünk lesz:

dr. Farkasinszki Ildikó.

Helyszín: Határ Győző Városi Könyvtár, Gyomaendrőd, Fő út 230.
Időpont: 2018. június 1. (péntek) 17 óra.

Farkasinszki Ildikó Gyomán született, Endrődön nőtt fel, a helyi gimnáziumi érettségi után Szegeden a JGYTF- en tanult, közben tanított Dévaványán.
A GYES után a gyomaendrődi munkaügyi kirendeltségen, majd a kondorosi önkormányzatnál dolgozott. Közben elvégezte az Államigazgatási Főiskolát, jegyző volt Hunyán, majd jogi diplomát szerzett. 
A Békés Megyei Egészségbiztosítási Pénztárnál jogi osztályvezető, majd az OEP Nyilvántartási Főosztályának vezetője lett. Így került 12 éve Budapestre.
Jogi szakvizsgát és coach oklevelet is szerzett.
Dolgozott a NAV-nál, jogi és humánpolitikai főosztályvezetőként. Majd az Állami Számvevőszéknél, ahol a Humánpolitikai területet vezette.

30 éves közigazgatási karrier (a teljes szamárlétra bejárása) után egyszercsak azt érezte, hogy kell még valami és elvégezett egy OKJ-s cukrász tanfolyamot, amihez 150 óra gyakorlatot töltött egy kis családi cukrászdában. Itt dőlt el minden, nem volt "menekvése". Kapóra jött a Viasat3 által meghirdetett amatőr cukrászverseny, az Ide süss! című műsor. A válogatásokon túljutva került be a műsorba, ahol egészen a döntőig menetelt.
Most pedig már saját vállalkozásában, a Grill-ázs cake house-ban süt-főz.

Farkasinszki Ildikó magabiztos, határozott nő, derűs természetű, nyugodt, fegyelmezett. A sütés-főzés mellett a sport, a mozgás a szenvedélye.

A könyvtárunkban megrendezett II. Torta-és süteménysütő verseny egyik zsűritagja volt.

Plakat Farkasinszki

 

 
 

Dátumok:

  • 2018-06-01 17:00

Üzemelteti iCagenda