Júniusi könyvújdonságaink, melyekkel tökéletesen indul a nyár

Tovább

A kivételes elbeszélői képességgel rendelkező Valérie Perrin első regénye azt boncolgatja, hogy lehet-e újratanulni egy szerelmet, lehet-e mentség a szenvedély a legsúlyosabb árulásra és megtaníthat-e mások szerelmi története arra, hogy hogyan kell szeretni?

Éles Csaba könyvének célja, hogy esztétikai emlékművet állítson elsősorban a klasszikus szerzők, rejtetten pedig önmaga olvasási élményeinek. Egyszerre kiállás és vallomás is ez a munka az olvasás szeretete, valamint az értékes könyvek megbecsülése mellett. A Tartótisztek című kötet a Kádár-korszak politikai rendőrségének világát mutatja be. Horváth Gábor és Török Patrícia Séfasztal a kert végében című könyvükben személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

 

Tovább

Szórakoztató könyveink száma is több új kötettel gyarapodott.
Jeffrey Archer ismert nyomozója, William Warwick hol hírhedt drogkerekedők után nyomoz, hol a rendőrség soraiban elharapódzó korrupciót kell feltárnia, hol pedig évek óta lezáratlan nyomozásokat kell megoldania.  

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Újdonságaink közül a modern romantikus történetek sem hiányozhatnak.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A borzongás kedvelői is biztosan találnak nekik tetsző hideglelős, vérfagyasztó, hátborzongató könyveket.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Tiniolvasóinkról sem feledkeztünk meg. Nekik is ajánljuk újdonságainkat.

Tovább
Tovább
Tovább

Gyerekeknek szóló ajánlatunkat itt tekinthetik meg.
Minden kedves olvasót szeretettel várunk!