A- A A+
Kezdőlap

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370

Véget ért a 2022/2023-as tanév SZÖVEGELŐ játéka

szovegelo eredmenyhirdetes smKönyvtárunk egyik népszerű, a szövegértő olvasást támogató rendezvénye a SZÖVEGELŐ levelezős verseny. A 2009-2010 tanévben indított programban minden évben szép számmal vesznek részt az általános iskolások.

A játék célja az olvasás megszerettetése, az értő olvasás tanulásának segítése és a szövegértés fejlesztése. Mindemellett azt is szeretnénk, hogy a kiválasztott szövegrészletek felkeltsék a játékban résztvevő gyerekek érdeklődését a kiválasztott történetek iránt, és keressék, ismerjék meg azokat - váljon igényükké az olvasás. Bízunk benne, hogy idén is érdekes, izgalmas tartalmakat, szöveget olvastak a velünk játszó gyerekek!

Az idei tanévben 203 tanuló kezdte el a játékot, és ebből 160 gyermek játszotta végig az öt fordulót, akik meghívást kaptak a 2023. június 1-jén megrendezett eredményhirdetésre. A gyerekeket kérdezve kiderült, hogy kedvelik a feladatlapokban szereplő keresztrejtvényeket, szófelhőket, szócsigákat, betűlabirintusokat és a játékos feladatokat.
Az év rövid értékelése után minden a játékot végig játszó csemete szerény tárgy- és oklevéljutalomban részesült.

Köszönjük, hogy velünk játszottatok! Bízunk benne, hogy jövőre is partnereink lesztek!

Képek a Galériában