Könyvajánló: Pálinkafőzés – Ágyas pálinka és likőr készítése
 
Cím:      Pálinkafőzés – Ágyas pálinka és likőr készítése
Categories:      2019.03.06. (F)
BookID:      1712
Szerző:      Dr. Panyik Gáborné
ISBN-10(13):      9789632785714
Szakjelzet:      663 P 23
Lelőhely:      fnszak
Number of pages:      0
Language:      Not specified
Price:      0.00
Rating:      0 
Borító kép:      cover
Leírás:     

A jelenleg érvényben lévő rendeletekkel! Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára. Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

Please past text to modal