Júniusi új könyveink

Tovább

Sokan szerették és nézték Vámos Miklós műsorait a televízióban, a most megjelent Lehetetlen+Rögtön című könyv révén eleveníthetik fel az azonos műsorokban elhangzott beszélgetéseket.

A kortárs írók művei közül Alekszijevics Szvetlana, Cormac McCarthy könyvei mellett a Nobel-díjas török író, Orhan Pamuk könyve is megérkezett könyvtárunkba.

A közelmúltban tartott előadást városukban Dr. Zacher Gábor. A népszerű orvos könyve Mindennapi mérgeink címmel olvasható.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

 

 

A romantikus történetek kedvelőinek figyelmébe ajánljuk, a Hadd legyek az igazi! és a Lady Cassandra meghódítása című könyveket. Folytatódik a népszerű sorozat: Agatha Raisin és a gyilkos lekvár címen jelent meg a legújabb kötet. Olvasóink körében kedvelt írók Lisa Kleypas, Susan Mallery és Jill Mansell, most tőlük is találnak új kiadványokat.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

  Ha izgalmas történetekre vágynak, olvassák, el a Hazudsz, Hazudsz, A szekta és Libba Bray Lair os Dreams-Álmok mélyén című könyveit.

A könnyed nyári olvasmányok között megtalálják a tiniknek ajánlott, tizenegyedik osztályos Balla Adrienn kalandjait, amely Szabó Tünde sorozata.

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Ifjúsági és mesekönyveink ajánlóját itt olvashatja.