AZ ÉN VÁROSOM - Rajzpályázat

palyazat gye 300 sm

Gyomaendrőd Város Önkormányzata pályázatot hirdet "AZ ÉN VÁROSOM" címmel, melynek célja a 300 éves Gyoma, a 35 éves Gyomaendrőd bemutatása.

 

 

 

Nevezési feltételek

 

Nevezni a pályázati célhoz kapcsolódó, minimum A/4, maximum A/3 méretű, bármely technikával (vízfesték, tempera, zsírkréta, ceruza, papírragasztás, stb.) készített kép beküldésével 3-18 éves korig lehet. Egy pályázó több művet is készíthet. Kérjük, a papír hordozóra készített műveket ne helyezzék se paszpartuba, se keretbe. A pályamunka hátoldalán kérjük olvashatóan feltüntetni a kép címét, a készítő (k) életkorát, a jeligét.
Kérjük, hogy az alkotások mellé, lezárt borítékban, csatolják a készítő nevét, életkorát, lakcímét, óvodájának/iskolájának nevét. A borítékra rá kell írni a jeligét!

Díjazás

A beérkezett alkotásokat zsűri értékeli 3-6, 7-8, 9-11, 12-14, valamint 15-18 év közötti korcsoportonként. A pályamunkák fotóit a könyvtár honlapján és Facebook oldalán is közzétesszük.
       A legjobb alkotásokból kiállítást rendezünk a Kállai Ferenc Kulturális Központban, a Világtalálkozó ideje alatt. A megnyitóra és a díjak átadására 2017. augusztus 17-én, 17 órától a Kállai Ferenc Kulturális Központban kerül sor.
Az alkotások a kiállítás végén átvehetők a Határ Győző Városi Könyvtárban.

 

Pályamunkák leadási határideje: 2017. június 30.

 

A pályamunkákat és a kísérő borítékot a Határ Győző Városi Könyvtárban (5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124. sz.) kell leadni.


További információ kérhető az 521-655 telefonszámon a könyvtárosoktól, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

Ötletekben gazdag, eredményes munkát,
jó versenyzést kívánunk!

 

palyazat gye 300 plakat