FELHÍVÁS – Felelősség a Földért – Rajzpályázat

felelosseg a foldert smAz Országos Könyvtári Napok ez évi jelmondata: Könyvtárak az emberért – Felelősség a Földért.

A Határ Győző Városi Könyvtár FELELŐSSÉG A FÖLDÉRT címmel rajzpályázatot hirdet. Pályázat célja: a figyelem fókuszálása a Föld, a környezetünk és a természet védelmére

Nevezési feltételek: min. A/4, max. A/3 méretű, bármely technikával (vízfesték, tempera, zsírkréta, ceruza, papírragasztás, stb.) a pályázati célt bemutató pályamű határidőre leadása. Egy személy több pályaművet készíthet. Lehet egyénileg, vagy csapatban is nevezni. (Felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy a díjazás során nem számít hány főből áll a csapat). A pályamunka hátoldalára kérjük olvashatóan feltüntetni: a kép címét, a készítő (k) életkorát, nevét, óvodája, vagy iskolája nevét. Értékelés – díjazás: A beérkezett alkotásokat zsűri értékeli 3-6, 7-8, 9-11, 12-14 év közötti korcsoportban. A pályamunkák fotóit a könyvtár honlapján és Facebook oldalán is közzétesszük. Az eredményhirdetésre és díjátadásra 2019. október 6-án a Muzsikus Gabi és barátai gyermekprogram után, a könyvtárban kerül sor.

Pályamunkák leadási határideje 2019. szeptember 23.


A pályamunkákat a Határ Győző Városi Könyvtárban (5500 Gyomaendrőd, Fő út 230.) kell leadni.

További információ kérhető a 218-370 telefonszámon a könyvtárosoktól, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Ötletekben gazdag, eredményes munkát, jó versenyzést kívánunk!