A- A A+
gyermekkönyvtár

Postacím:

5500 Gyomaendrőd,
Fő út 230.

Nyitvatartásunk:

Hétfő - Péntek: 11 - 17
Szombat: részletek itt!

Telefon / Fax:

+36-66/218-370 

Júliusi könyvajánló (2018)

Mesekönyveink között olvashattok Csiperke néniről és Csiperke bácsiról, Tatu és Patu (Pompor Zoltán is ajánlotta) történetei mellett megismerhetitek Szamócka, a szamóca tündér varázslatos kalandjait is. A Kukac Marci könyvek Nevesincs Erdőben játszódnak, követhetitek az erdőlakók cseppet sem unalmas életét. Hazai szerzőink közül Lázár Ervin, Nyulász Péter könyveivel is találkozhattok, de megérkezett Marék Veronika Boribon pancsol és Dániel András Tengerre kuflik! című könyve is. Alfabéta és a negyvennégy rabló címet viseli Háy János bűbájos humorú, kedves könyve, mely kedves olvasmánya lesz gyermekeknek és szülőknek 

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

A legkisebbek hasznos információkat szerezhetnek a népszerű Ravensburger-sorozat újabb köteteiből, vár benneteket a Veszélyes állatok és a Járműlexikon.

Ifjúsági könyveink között is sok érdekeset találtok. Itt a nyár, elérkezett a táborozás, kalandok ideje. Ismerkedjetek meg Danny’bá és Holdas Hanna, a Vámpírtündér izgalmas történeteivel. És itt a futball bajnokság, amit nemcsak a televízióban láthattok, mert az ifjúsági könyvekben is röpül a labda. Jól fogtok szórakozni a Gól! kötetekkel.

Tovább
Tovább
Tovább

Tudjátok mi az ezoterikus parafász? Ha nem és jól akartok szórakozni, olvassátok el Böszörményi Gyula-Machó Zsófia könyveit. Az ezopara kötetekből hat tizenéves kalandjait ismerhetitek meg.

Az idegen nyelvet tanulók már német nyelven is olvashatják Marék Veronika köteteit és a gazdagságról és a szegénységről szóló meséket – ez utóbbi angol nyelven is elérhető könyvtárunkban

Tovább
Tovább
Tovább
Tovább